FelületkezelőkGőz- és gázelszívók

Ipari por- és forgácselszívó rendszerek

Több évtizedes tervezői és gyakorlati tapasztalatainknak, számítástechnikai hátterünknek köszönhetően képesek vagyunk – a tervezéstől a komplett kulcsrakész kivitelezésig – bármilyen por- és forgácselszívási feladatot megoldani. 
Elszívó és leválasztó rendszereink mindig alkalmazkodnak az elszívott anyag fajtájához, az elszívó hely adottságaihoz, a környezetvédelmi, a munkaegészségügyi követelményekhez. 

Alkalmazott megoldások:

  • szívott – nyomott rendszer
  • teljesen szívott rendszer (vákuumos rendszerek) 

Tervezéseink során messzemenően figyelembe vesszük és alkalmazzuk a legkorszerűbb technikákat és technológiákat is – pl.: frekvenciaszabályozott, rugalmas teljesítőképességű elszívó rendszerek. 
Szükség esetén automata szikraérzékelő és oltó berendezést építünk a rendszerbe.
Az általunk, a betervezett zsákos leválasztású normál vagy vákuumos rendszerű szűrőházak hazai minősítő intézet által bevizsgáltak és Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítvánnyal rendelkeznek. 
Optimális elszívó rendszer tervezésével jelentős villamos energia megtakarítás érhető el, úgy hogy az elszívás hatékonysága javul. 

A megtisztított levegő visszatáplálásával jelentős fűtési energia takarítható meg. Az általunk eddig épített elszívórendszerek kapacitása 5.000 – 150. 000 m³/h között változik.

A fotogaléria a képekre kattintva érhető el.